- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

До уваги мешканців міста! Розробка проекту Концепції інтегрованого розвитку м. Павлоград

Розробка проекту Концепції інтегрованого розвитку
м. Павлоград на період до 2025 року триває

Шановні представники громадських організацій, бізнесу, органів місцевого самоврядування та державного управління, активні мешканці міста Павлоград!
В місті триває розробка проєкту Концепції інтегрованого розвитку міста Павлоград на період до 2025 року.
Просимо Вас взяти участь у опитуванні та висловити власну точку зору щодо основних проблем та стратегічних пріоритетів соціально-економічного розвитку міста Павлоград на середньострокову перспективу. Форма анкети за посиланням
У Вас є можливість вплинути на розвиток Павлограда, взявши участь в розробці Концепції. Для цього необхідно відповісти на питання анкети про основні проблеми життєдіяльності міста Павлоград.
Ваші відповіді є дуже важливими і допоможуть визначити стратегічні та оперативні цілі розвитку міста, сформувати перелік завдань щодо їх реалізації!
Заповнену анкету та пропозиції щодо розробки проєкту Концепції інтегрованого розвитку міста Павлоград на період до 2025 року просимо надсилати до відділу з економічних питань виконавчого комітету Павлоградської міської ради за електронними адресами  shtonda.tatyana@gmail.com або kolesova.ludmila@gmail.com або надавати до каб. 206 Павлоградської міської ради.
Вдячні за участь в опитуванні!