- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ

Згідно з інформацією Дніпропетровської торгово-промислової палати 19 травня 2020 року на платформі Zoom відбудеться онлайн тренінг «Управління комунікацією у віртуальних командах».

Тренінг організовує Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Дніпро, заснований при Дніпропетровській торгово-промисловій палаті за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи #EU4Business Європейського Союзу.

Мета заходу: навчити МСБ правильно налаштовувати комунікаційну стратегію у команді, зрозуміти свої сильні сторони/зони для розвитку, надати підприємцям практичні інструменти задля підвищення ефективності комунікації у віртуальних командах.


У результаті навчання учасники:

— визначать свій особистий профіль DISC, зрозуміють як побудувати правильну комунікацію в команді,

— зможуть використати набуті навички для надання ефективного зворотного зв’язку, мотивації, постановки цілей та делегування, вирішення конфліктних ситуацій тощо.

— отримають шаблон для визначення профілю команди, інструменти по адаптації комунікації.

 

Для кого тренінг?

Для власників, топ-менеджменту, керівників структурних підрозділів мікро, малого й середнього бізнесу.

 

Тренер:  Аліна Розквас, тренерка Академії бізнесу EY.

Аліна спеціалізується на проведенні тренінгів Soft-skills: DISC®, MBTI®, особиста та командна ефективність, тайм-менеджмент, емоційний інтелект.

Цільовою аудиторією переважної частини заходів, що проходять під егідою ініціативи EU4Business в Україні є українські підприємства малого та середнього бізнесу (до 250 працюючих на підприємстві  та річний дохід від будь-якої діяльності не перевищує суму, еквівалентну 50 мільйонам євро, визначену за середньорічним курсом Національного банку України).

 

Участь у тренінгу для цільової аудиторії безкоштовна!

Для того, аби зареєструватись та пройти відбір на курс, необхідно не пізніше 18 травня 2020р. включно заповнити онлайн-заявку за посиланням: https://form.jotform.com/UkraineBSCnetwork/Dnipro_VT

Дивіться програму навчання та детальну інформацію про тренера https://drive.google.com/open?id=1lPK4eAKA5K25zZtjN5CuUtGgJHKr_hg_.

За додатковою інформацією звертайтесь за тел.: (056) 374-94-12 (10) або на електронну пошту dnipro@bisc.org.ua

 

Відділ з економічних питань виконавчого комітету Павлоградської міської ради