- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

До уваги власників перукарень і салонів краси!

Виконком Павлоградської міськради доводить до вашого відома, що 8 вересня 2017 року з 11.00 до 15.00 години в Дніпропетровській ОДА відбудеться безкоштовний семінар на тему: “Працюємо законно: проста оптимізація бізнесу до закону”. Запрошуються власники перукарень і салонів краси.

На семінарі можна буде дізнатися, як обрати систему оподаткування, організувати готівкові та безготівкові розрахунки. Спеціалісти з газети «Приватний підприємець» розкажуть про нюанси оформлення найманих працівників, уникнення штрафних санкцій у трудових відносинах і ризики укладання договору з масажистами, перукарями, майстрами манікюру.

Також учасники тренінгу дізнаються, як здати приміщення в оренду і чи можна відмовляти клієнту в обслуговуванні. Семінар проходитиме в інтерактивній формі. Учасники зможуть поставити всі свої питання.

Захід відбудеться за адресою: м.Дніпро, пр. Олександра Поля,1, 1-й поверх, кругла зала. Початок реєстрації о 10.30 годині.

Зареєструватись на семінар можна за посиланням: https://goo.gl/forms/o2T52Ubk3FnVDEA12 або за телефонами 742 83 42, 742 85 79.

Інформація надана відділом розвитку споживчого ринку

та підприємництва Павлоградської міськради, конт.тел.: 200480, 60286