- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

До відома пенсіонерів, які отримують компенсацію згідно ст.43 Гірничого Закону України за рахунок коштів державного бюджету

Відповідно до Постанови КМУ від 12 серпня 2009 року № 887 «Про порядок надання компенсації особам, які мають право на безоплатне отримання вугілля на побутові потреби, але проживають у будинках з центральним опаленням» право на компенсацію мають особи, що проживають у будинках з централізованим опаленням.

Додатково повідомляємо, що законодавчими актами не передбачена виплата компенсації особам, які проживають у будинках обладнаних автономним опаленням або здійснили демонтаж центрального опалення.
З метою отримання компенсації, просимо звернутися до управління для врегулювання питання ії подальшого отримання.

Довідки за телефоном: 6-33-44

Звертатись за адресою:
м.Павлоград, вул., К.Маркса 47, каб.22
Понеділок — п’ятниця з 8.00-17.00 перерва з 12.00 – 13.00

До уваги пенсіонерів, які мають право на компенсацію згідност.43 Гірничого закону України.

З 1 січня 2012 року набуває чинності Закон України «Про внесення змін до Гірничого закону України щодо забезпечення прав вдів, які мають право на пенсію у зв»язку із втратою годувальника».

Закон передбачає, що вдови померлих пенсіонерів (які за життя мали право на отримання компенсації за енергоносії), які отримують пенсію у зв»язку із втратою годувальника мають право отримувати компенсацію за оплату електроенергії, газу та центрального опалення житла, але проживають у будинках з центральним опаленням.

Щоб отримувати компенсацію, данній категорії вдів необхідно подати наступній пакет документів

Після надання необхідного пакету документів, особа, яка має право на компенсацію, щомісячно з 10 по 25 число надає копії квитанцій та платіжних чеків про фактичну оплату спожитих за попередній місяць електроенергії, природного газу і послуг з центрального опалення житла.

Прийом документів з 10 по 25 число щомісячно за адресою м.Павлоград, вул., К.Маркса 47, каб.22

Понеділок – четвер з 8.00 – 15.00.
П’ятниця з 8.00 – 12.00
Обідня перерва з 12.00 – 13.00
Довідки за телефоном: 6-33-44