- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

До відома суб’єктів господарювання!

На сьогоднішній день, з метою збереження та зміцнення економіки України, головним вектором діяльності Державної служби України з питань праці, визначено консультування та надання допомоги в організації процесу виробництва .

Так з початку війни, в окремих регіонах України, службою було започатковано проєкт надання консультативної підтримки суб’єктам господарювання, які були вимушені тимчасово припинити свою діяльність на окремих територіях нашої держави та переїхали до більш безпечних міст.

В межах проєкту всім роботодавцям, що мають потребу і виявили бажання, надається необхідна фахова консультаційна допомога з широкого спектру питань, зокрема: трудових відносин, безпеки праці, надання адміністративних послуг, тощо.

Наразі, з метою підтримки бізнесу та попередження порушення прав працівників під час дії воєнного стану, Державною службою України з питань праці розширена сфера реалізації цього проєкту, шляхом охоплення всіх категорій суб’єктів господарювання , які здійснюють свою діяльність на території України та мають потребу в отриманні відповідної консультативної допомоги.

Форма звернення для отримання консультативної підтримки, а також відповіді на найактуальніші питання застосування законодавства про працю, зокрема і воєнний час, знаходяться на порталі pratsia.in.ua .

 

 

Відділ з економічних питань