- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Добірка найцікавіших пропозицій тижня для розвитку бізнесу

Пошук партнерів

Офіс з розвитку підприємництва та експорту підготував свіжу добірку бізнес-пропозицій від пов’язаних з ІТ-сферою компаній із Нідерландів, Чехії та Франції.

Усі пропозиції

Winter Las Vegas Market 2023: відкрито набір компаній на участь у виставці

Офіс з розвитку підприємництва та експорту разом із Дія.Бізнес знову організують Колективний стенд України на Winter Las Vegas Market 2023. Отож запрошуємо українських підприємців взяти участь у найбільшій міжнародній виставці товарів для дому, посуду, декору, оформлення інтер’єру, подарунків та аксесуарів, яка відбуватиметься з 29 січня по 2 лютого 2023 року в Лас-Вегасі (США).

Подати заяву

Мікрогранти для бізнесів, релокованих до Івано-Франківщини

Бізнес, що був релокований до Івано-Франківська та області, має можливість отримати в межах проєкту «Підтримка підприємців і життєзабезпечення» мікрогранти на матеріально-технічне забезпечення до $4 000 за курсом ООН.

Більше інформації

Дія.Цифрова освіта запустила новий освітній серіал «Школа онлайн-аукціонів: як купити або продати майно», який містить 48 серій і передбачає доступ до матеріалів 24 години на добу. А освітній серіал стане корисним для тих, хто бажає:

Розпочати навчання

Онлайн-конференція для органічного бізнесу

Наразі Україна впроваджує Європейський зелений курс, який є частиною плану дій із розвитку органічного виробництва в Європі. У межах проєкту 23 вересня 2022 року відбудеться онлайн-конференція «Органічний день в Україні».

Долучитися

ГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» у межах проєкту «Економічна адаптація жінок, постраждалих від війни» запускає навчальну програму з власної справи, що дасть змогу швидко опанувати основи бізнес-планування, маркетинг, інші необхідні для започаткування власної справи знання.

Ознайомитися

 

Програма для соціальних стартапів та підприємств

Українська Соціальна Академія запускає програму інтенсивного розвитку бізнесу для соціальних стартапів що діють, соціальних, мікро- та малих підприємств. У межах проєкту учасники матимуть можливість навчатися протестувати бізнес-модель власного підприємства та зміцнити організаційний розвиток бізнесу, у разі успішної презентації власного бізнес-плану — отримати фінансову підтримку від 100 000 грн.

Взяти участь

У межах проєкту соціальної адаптації військовослужбовців, звільнених у запас, «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему», українських військових безоплатно навчатимуть, як відкрити власний бізнес.

Деталі тут