- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Дорогі павлоградці !

28 жовтня – знаменна в історії України і в житті кожного з нас дата – 76-річниця з Дня визволення України від фашистських загарбників.

Значний проміжок часу відділяє нас від тієї миті, коли було покладено край пануванню фашистських окупантів в Україні, коли мільйони наших співвітчизників у дні лихоліття, плачу, скорботи відвойовували мир і щасливе життя.

Минуло вже більше 70 років з того переможного дня, але і донині не вщухає біль людських втрат у тій жахливій смертоносній війні. Море сліз пролито солдатськими матерями, вдовами та сиротами, і не можна виміряти глибину цього горя. Український народ завжди пам’ятатиме тих, хто гідно пройшов важкими дорогами війни, сумлінно виконав священний обов’язок — мужньо захистив від загарбників свій рідний край.

Щира вдячність нашим ветеранам, які ціною неймовірних страждань вибороли право на свободу українському народові, віддали усі свої сили відбудові країни, піднявши її з попелу згарищ.

Низький уклін вам, ветерани Другої Світової війни, за довгоочікувану Перемогу, самовіддане служіння народу і Батьківщині, за мир і спокій на нашій землі.

 

Міський голова

А.О. Вершина