- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Дорогі школярі, студенти, шановні вчителі, викладачі та працівники навчальних закладів!

Дорогі школярі, студенти, шановні вчителі, викладачі
та працівники навчальних закладів!

Щиро вітаю вас з Днем знань — справжнім всенародним святом мудрості,
доброти і чуйності.
Славна традиція святкувати перший день нового навчального року об’єднала багато поколінь: без перебільшення, його відзначають всі — від вихованців дитячих садків до людей, для яких роки навчання лишилися в минулому. Це наше спільне свято, тому що в основі будь-якої справи, будь-якої професії і навіть хобі лежать знання. Вони дають людині впевненість і свободу у виборі життєвого шляху, можливість досягти успіху і реалізувати свої здібності.
Педагоги дошкільних освітніх установ, вчителі, викладачі – це ті люди, які відкривають нам навколишній світ. Окрема вдячність вам, шановні, за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання зростаючого покоління в дусі любові до рідного краю, до України, та до людини, як найбільшої цінності. Бо саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої Батьківщини.
Тому в цей день ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця
Найщиріші вітання батькам, бабусям й дідусям студентів та учнів. Збувається мрія ваших родин — діти згодом своєю працею прославлятимуть рід, віддаючи сили, знання та вміння, отримані практичним досвідом, на справу розбудови нашої держави, зміцнення її економічної могутності та процвітання.
Нехай цьогорічний першовересень буде мирним, сонячним, несе добрий настрій у кожну школу та в кожну родину!
Зі святом, дорогі друзі!

Міський голова                                                    І.С. Метелиця