- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Екскурсія для учнів шкіл міста на павлоградське підприємство ТОВ «Молочний Дім» в рамках проведення Днів сталої енергії 2020.

В Павлограді продовжуються заходи, в рамках проведення Днів сталої енергії в 2020 році. 25 лютого 2020 року відбулась ще одна пізнавальна екскурсія для старшокласників шкіл № 7, № 8 та №19 на одне з провідних підприємств міста ТОВ «Молочний Дім».


Працівники заводу розповіли дітям про основні енергоефективні заходи, які впроваджені підприємстві та направлені на зниження енергоспоживання й використання вторинних енергоресурсів. Екскурсанти змогли особисто побачити весь процес переробки молока – від прийомки до кінцевого продукту.

Всі технологічні процеси виготовлення молочної продукції та санітарна обробка обладнання і приміщень проводяться за допомогою програмного забезпечення. Цікавим було відвідування цеху з виготовлення молочної продукції, а саме солодких йогуртів та молока довготривалого зберігання.

Діти із задоволення спостерігали, як формується пластикова упаковка, з’єднуються кисломолочна маса з фруктовими наповнювачами та виходить з конвеєру «солодка смакота». Приємною несподіванкою для дітей стали смачні подарунки, якими їх люб’язно пригостили працівники заводу.
ТОВ «Молочний Дім» — це сучасне підприємство, яке оснащене високотехнологічним обладнанням з програмним управлінням для переробки молока та виготовлення молочної продукції: молока питного та ультрапастеризованного, кисломолочних продуктів — йогуртів питних та десертних, кефіру, кефірних продуктів, ряжанки, всього понад 110 видів молочної продукції. Продукція підприємства користується попитом споживачів України, ближнього та дальнього зарубіжжя (Грузія, Франція, Азербайджан, Об’єднані Арабські Емірати, Єгипет та інші).
Висловлюємо щиру подяку директору ТОВ «Молочний Дім» Троянській Л.Г., головному технологу Тарановій С.В. та начальнику служби охорони праці Фетісовій Т.М. за організацію цього заходу, а також Зінченку В.І. за допомогу в транспортному забезпеченні.

Відділ з економічних питань Павлоградської міської ради
Відділ освіти Павлоградської міської ради