- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Екскурсія для учнів шкіл міста на Павлоградський хімічний завод в рамках проведення Днів сталої енергії 2020.

 

19 лютого 2020 року, в рамках проведення Днів сталої енергії в Павлограді, відбулась пізнавальна екскурсія для старшокласників шкіл № 1, № 17 та гімназії на Павлоградський хімічний завод.


Під час екскурсії учні разом з педагогами мали можливість ознайомитись з основними заходами направленими на зниження енергоспоживання на підприємстві, використання енергії нетрадиційних джерел та вторинних енергоресурсів, а також з впровадженими новими технологіями. Діти особисто побачили, як отримують електричну енергію за допомогою сонячних панелей та когераційних систем. Також відвідали водно-спортивний комплекс «Юність» — зразок комплексного застосування сучасних енергозберігаючих технологій в одній будівлі. Екскурсію провів заступник технічного директора — начальник енергоуправління І.С.Федоренко.
На сьогоднішній день Павлоградський хімічний завод є провідним підприємством, яке протягом останніх 16 років успішно реалізує енергозберігаючі технології і методики безвідходного виробництва.

Висловлюємо щиру подяку керівництву ДП «НВО «ПХЗ» Шиману Л.М. та Львову І.В. за організацію цього заходу, а також Зінченку В.І. за допомогу в транспортному забезпеченні.

Відділ з економічних питань Павлоградської міської ради
Відділ освіти Павлоградської міської ради