- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Федерація футболу м.Павлоград підвела підсумки роботи 2019 року

28 грудня 2019р. відбулось  підведення  підсумків роботи Федерації  футболу м.Павлоград  у 2019 році за участю міського голови – Анатолія Олексійовича Вершини, заступника міського голови – Олени Олександрівни Шуліки, депутатів Павлоградської міської ради.

В першу чергу хочеться відмітити, що учні не забули своїх вчителів. Міський голова Анатолій Олексійович Вершина вручив подяки ветеранам Футболу Павлограду: Григорію Федоровичу Кумченко, Степану Михайловичу Ільяшову, Мансуру Кашафовичу Гарифуліну, Юрію Васильовичу Терещенко.

На заході було відмічено, що в місті відроджені як літні  так і зимові  Чемпіонати міста з футболу  серед дітей різного віку, також розвивається Чемпіонат міста  серед дорослих.

UEFA вже в Павлограді з новим проектом UEFA GROW, який презентував в серпні 2019р.  від Асоціації футболу України легендарний футболіст сучасності Протасов Олег Валерійович, та пообіцяв присутньому на заході міському голові Вершині А.О. всебічну підтримку від Асоціації щодо втілення даного проекту в місті.

Грамотами федерації футболу м.Павлоград були відзначені люди, які підтримують розвиток футболу в місті, в тому числі і за всебічну підтримку ФК «Павлоград».