- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Фестиваль «Стиль смаку» презентував кращих

          Остання зустріч учасників Фестивалю «Стиль смаку», який було приурочено до святкування 235-річниці нашого міста відбулася в кафе «Норма» 12 вересня поточного року.

Фестивальні заходи в кафе «Норма» пройшли в рідній для кожного з нас, теплій, колоритній та веселій атмосфері українського стилю.

Своїх гостей пригощали та дивували як самі господарі, так і вся дружня команда закладу. Радушність господарів, смачні страви від шеф-кухаря, веселі виступи барменів та офіціантів не залишили нікого байдужими.

Вся команда кафе «Норма» показала злагоджену, чітку та оперативну роботу, як у якості приготовлених страв, так і в обслуговуванні клієнтів.

Також на даному заході міський голова А.О.Вершина привітав всіх підприємців з їх професійним святом та нагородив пам’ятними медалями до 235-річчя м.Павлоград «За вагомий внесок у розвиток міста» кращих суб’єктів господарювання та керівників підприємств: Кривенкова Олександра Михайловича (заступника голови правління ПрАТ «Павлоградхліб» з 2013 по 2018 рр); Матійчука Сергія Івановича (керівника «Родинної ресторації «Скриня»); Москалець Наталію Олександрівну (фізичну особу-підприємця); Сарієва Ібрагіма Азіз огли (директора кафе «Каспій»); Жорника Ігора Вадимовича (директора кафе «Норма»); Епову Валентину Григорівну (фізичну особу-підприємця); Абдулова Ріната Махмутовича (директора Агентства професійного розвитку «Перспектива»). Крім того Грамотою міського голови за високий професіоналізм, плідну творчу працю та вагомий внесок в розвиток ресторанного господарства міста був відзначений колектив ресторану «Вівіно» (керівник Лобода Юлія Миколаївна).

А диплом «Кращого гостинного закладу ресторанного господарства міста Павлоград» отримало кафе «Каспій».

І завершення Фестивалю «Стиль смаку», який проводиться з метою популяризації Павлограда, як гостинного та туристичного міста відбулося на день міста 14 вересня на святі «Гарбузова спокуса», де зібралися вже не тільки учасники Фестивалю, а й всі найактивніші та найсміливіші заклади ресторанного господарства нашого міста: «Каспій», «Вівіно», «Норма», «Ренесанс», «Резон» та «Скриня». Всі вони показали свою майстерність, творчість, креативність і вправність в приготуванні гарбузових страв та приготували гарбузові шедеври.

Гості свята та пересічні громадяни змогли скуштувати дійсно дивовижні, фантастичні, спокусливі та смачні страви з гарбуза.

Протягом місяця підприємці дарували справжнє свято смаку й довели, що м.Павлоград може гідно зустріти та здивувати своїх нових гостей та туристів.

 

 

 

Інформація надана відділом розвитку споживчого ринку

та підприємництва виконкому Павлоградської міськради