- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

ідведення підсумків співпраці Павлоградської міської ради в рамках проекту Міністерства соціальної політики та німецького банку розвитку KfW «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» та Українського фонду соціальних інвестицій у 2017 році.

Підведення підсумків співпраці Павлоградської міської ради в рамках
проекту Міністерства соціальної політики та німецького банку розвитку KfW «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» та Українського фонду соціальних інвестицій у 2017 році.

14 грудня 2017 року в м. Павлоград відбулась робоча нарада з підведення підсумків співпраці Павлоградської міської ради з Українським фондом соціальних інвестицій у 2017 році.
На нараді були присутні заступник міського голови Радіонов Олександр, координатор проекту УФСІ Філімонова Галина, відділ освіти, управління комунального господарства та будівництва, відділ з питань залучення інвестицій, реалізації проектів та регуляторної політики.


Заступник міського голови Олександр Радіонов на початку наради розповів про результати співпраці з Українським фондом соціальних інвестицій у 2017 році.
Зокрема, він наголосив, про реалізацію двох мікропроектів в місті в рамках проекту Міністерства соціальної політики та німецького банку розвитку KfW «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» та Українського фонду соціальних інвестицій, а саме «Покращення умов надання послуг дошкільної освіти для громади м.Павлоград. Першочергові заходи по капітальному ремонту та енергоефективності ДНЗ, навчання громади. Павлоград, Дніпропетровська область/KfW» та «Створення житлових умов для ВПО в м. Павлоград, Дніпропетровська область/KfW», які впроваджувались у 2017 році та плануються завершитись у наступному році.
Присутні на робочій нараді заслухали також координатора проекту УФСІ Галину Філімонову, яка розповіла про аспекти співпраці з проектом Міністерства соціальної політики та німецького банку розвитку KfW «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» та Українського фонду соціальних інвестицій та зазначила відповідальність сторін, а також рішення проблем у впровадженні проектів.


Відповідали на питання. На думку присутніх захід пройшов цікаво та змістовно.
По завершенню наради Олександр Радіонов висловив впевненість у збереженні сформованих дружніх відносин, сподівання на подальшу взаємовигідну і плідну співпрацю та надію щодо майбутніх проектів, які ми зможемо спільно реалізувати в 2018 році.