- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Індустріальний парк «Павлоград»

14 березня 2019 року під головуванням міського голови Вершини А.О. відбулася зустріч з питань реалізації інвестиційного проекту «Павлоградська ТЕЦ» в рамках впровадження Концепції створення індустріального парку « Павлоград». Ініціювала зустріч керуюча компанія індустріальним парком «Павлоград» Державне підприємство «Інвестиційно-інноваційний центр» з метою відпрацювання взаємодії та врахування соціальних потреб міської громади. В зустрічі прийняли участь представники Павлоградського району.
Концепція створення індустріального парку « Павлоград» розроблена з метою урегулювання питань щодо здійснення організаційних та технічних заходів спрямованих на створення, функціонування та розвиток Індустріального парку на території міста Павлоград та Павлоградського району Дніпропетровської області відповідно до Закону України „Про індустріальні парки”.
Створення індустріального парку передбачає щільну забудову відведеної земельної ділянки з облаштуванням сучасної інженерно-транспортної інфраструктури для розміщення на ній виробничих, складських та адміністративних приміщень

Керуюча компанія Індустріального парку „Павлоград” виконуватиме відповідно до вимог чинного законодавства, бізнес-плану та концепції індустріального парку комплекс робіт і послуг з підготовки земельних ділянок, організації проектування, будівництва, реконструкції, ремонту та облаштування об’єктів інженерно-транспортної інфраструктури чи інших об’єктів, а також ряд інших заходів організаційно-правового характеру в межах чинного законодавства з метою створення належних умов для здійснення учасниками господарської діяльності та забезпечення функціонування індустріального парку.

На даний час ДП «Інвестиційно-інноваційний центр» співпрацює з виробничим підприємством ТОВ «ЕКО МОДУЛЬ-УКРАЇНА» щодо створення та реалізації інвестиційного проекту будівництва теплоелектроцентралі виробничою потужністю до 15,5 мВт/год електричної енергії, до 40 Гкал/год теплової енергії на території індустріального парку «Павлоград». Розбудова індустріального парку відіграє важливу роль у задоволенні потреб вітчизняних та іноземних інвестиційних компаній. Індустріальний парк «Павлоград» має регіональне значення і впливатиме на розвиток економіки Дніпропетровського регіону.
На зустрічі прийнято рішення про подальшу співпрацю.