- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Інформація щодо епідситуації в місті 01.08.2020 року

Станом на ранок 01.08.2020 року по місту Павлограду не зафіксовано нових випадків COVID-19. Всього під наглядом перебуває лікарів три пацієнти. З початку епідемії зафіксовано двадцять чотири підтверджених випадків COVID-19.

В лікувально-профілактичні заклади міста за минулу добу не надходило пацієнтів з пневмонією. Всього на лікуванні в лікарні інтенсивного лікування перебуває 7 пацієнтів з пневмонією, в т.ч. один з COVID-19. Всі госпіталізовані будуть обстежені за допомогою ПЛР у вірусологічній лабораторії лікарні ім. Мечникова.

До міста прибуло 1 особа і наразі вона перебуває на самоізоляції.

4 мешканця міста є контактними з підтвердженим випадком COVID-19 і також перебувають на самоізоляції під спостереженням лікарів. Всього за весь період епідемії під наглядом знаходилось 202 осіб з числа прибулих.

У зв’язку зі зростанням кількості випадків COVID-19 по Україні  закликаємо населення дотримуватись карантинних обмежень, використовувати засоби індивідуального захисту при відвідуванні місць скупчення людей та при переміщенні громадським транспортом, дотримуватись соціальної дистанції та правил особистої гігієни.