- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Інформація щодо епідситуації в місті 02.09.2020 року

Станом на ранок 02.09.2020 року по місту Павлограду зафіксовано два нових випадки COVID-19. Після одужання виписано три пацієнти з негативним результатом ретестування.  Всього під наглядом лікарів перебуває тридцять чотири пацієнти. З початку епідемії зафіксовано шістдесят вісім підтверджених випадків COVID-19.

До лікувально-профілактичних закладів міста за минулу добу поступило четверо пацієнтів з пневмонією. Виписано з одужанням – три. Всього на лікуванні в лікарні інтенсивного лікування перебуває 22 пацієнтів з пневмонією, в т.ч. шість з COVID-19 з м. Павлограда.

Всі госпіталізовані обстежуються за допомогою ПЛР в вірусологічній лабораторії лікарні ім. Мечникова.

Дев’яноста три мешканців міста є контактними з підтвердженим випадком COVID-19 та перебувають на самоізоляції під спостереженням лікарів. Всього за весь період епідемії під наглядом знаходилось 202 особи з числа прибулих.

За період епідемії 33 осіб вилікувались від COVID-19, 34 осіб наразі хворіють, 1 випадок смертельний

У зв’язку зі зростанням кількості випадків COVID-19 по Україні закликаємо населення дотримуватись карантинних обмежень, використовувати засоби індивідуального захисту при відвідуванні місць скупчення людей та при переміщенні громадським транспортом, дотримуватись соціальної дистанції та правил особистої гігієни.