- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Інформація щодо епідситуації в місті 04.09.2020 року

Станом на ранок 04.09.2020 року по місту Павлограду зафіксовано п’ять нових випадки COVID-19. Одного пацієнта виписано з одужанням. Всього під наглядом лікарів перебуває сорок пацієнтів з них одна дитина. З початку епідемії зафіксовано сімдесят п’ять підтверджених випадків COVID-19.

До лікувально-профілактичних закладів міста за минулу добу поступило троє пацієнтів з пневмонією. Виписано з одужанням – двоє. Всього на лікуванні в лікарні інтенсивного лікування перебуває 26 пацієнтів з пневмонією, в т.ч. вісім з COVID-19 з м. Павлограда.

Всі госпіталізовані обстежуються за допомогою ПЛР в вірусологічній лабораторії лікарні ім. Мечникова.

Сто сорок шість осіб з числа мешканців міста, а з них двадцять дітей, є контактними з підтвердженим випадком COVID-19 та перебувають на самоізоляції під спостереженням лікарів. Всього за весь період епідемії під наглядом знаходилось 202 особи з числа прибулих.

За період епідемії 34 осіб вилікувались від COVID-19, 40 осіб наразі хворіють, 1 випадок смертельний

У зв’язку зі зростанням кількості випадків COVID-19 по Україні закликаємо населення дотримуватись карантинних обмежень, використовувати засоби індивідуального захисту при відвідуванні місць скупчення людей та при переміщенні громадським транспортом, дотримуватись соціальної дистанції та правил особистої гігієни.