- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Інформація щодо епідситуації в місті 16.09.2020 року

 

Станом на ранок 16.09.2020 року по місту Павлограду зафіксовано 7 нових випадків COVID-19. Одужало 8 пацієнтів. Всього під наглядом лікарів перебуває 39 пацієнт з них дві дитини. З початку епідемії зафіксовано 124 підтверджених випадків COVID-19.

До лікувально-профілактичних закладів міста за минулу добу поступало 3 пацієнта з пневмонією. Виписано з одужанням – 3. Всього на лікуванні в лікарні інтенсивного лікування перебуває 25 пацієнтів з пневмонією, в т.ч. 5 з COVID-19 з м. Павлограда.

Всі госпіталізовані обстежуються за допомогою ПЛР в вірусологічній лабораторії лікарні ім. Мечникова.

294 осіб з числа мешканців міста, а з них 93 дітей, є контактними з підтвердженим випадком COVID-19 та перебувають на самоізоляції під спостереженням лікарів. По новим випадкам наразі відбувається пошук та відпрацювання контактних осіб. Всього за весь період епідемії під наглядом знаходилось 202 особи з числа прибулих.

За період епідемії 84 осіб вилікувались від COVID-19, 39 осіб наразі хворіють, 1 випадок смертельний

У зв’язку зі зростанням кількості випадків COVID-19 по Україні закликаємо населення дотримуватись карантинних обмежень, використовувати засоби індивідуального захисту при відвідуванні місць скупчення людей та при переміщенні громадським транспортом, дотримуватись соціальної дистанції та правил особистої гігієни.