- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Інформація щодо епідситуації в місті 18.03.2020р.

 

Станом на ранок 18.03.2020 року по місту не зареєстровано жодного випадку, який можна кваліфікувати, як підозру на гостру респіраторну хворобу, викликану новим штамом коронавірусу COVID-19.
Лікувально-профілактичні заклади працюють в штатному режимі, проте готові розгортати госпітальну базу на випадок погіршення епідситуації.
На сьогоднішній сесії міської ради для лікувальних закладів міста додатково виділяється 3 млн. 632,8 тис. грн. для придбання засобів індивідуального захисту, деззасобів, необхідних медикаментів, а, також, матеріального заохочення медичних працівників, які будуть задіяні у надання медичної допомоги пацієнтам з коронавірусною інфекцією.
Традиційно закликаємо населення зберігати спокій, не піддаватись паніці, виконувати елементарні санітарно-протиепідемічні правила: частіше мийте руки, провітрюйте приміщення, уникайте скупчення великої кількості людей, по можливості залишайтесь вдома, відмовтесь від поїздок. Якщо маєте хворого родича, або занедужали самі, проведіть ізоляцію в окремій кімнати та максимально обмежте контакти. Не займайтесь самолікуванням обов’язково зателефонуйте до сімейного лікаря та отримайте відповідні рекомендації.