- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Інформація щодо епідситуації в місті 22.08.2020 року

Станом на ранок 22.08.2020 року по місту Павлограду зафіксовано один новий випадок COVID-19. Одного пацієнта виписано після одужання. Один пацієнт помер в лікарні інтенсивного лікування, після смерті йому було підтверджено COVID-19. Всього під наглядом лікарів перебуває шість пацієнтів. З початку епідемії зафіксовано тридцять три підтверджених випадоків COVID-19.

До лікувально-профілактичних закладів міста за минулу добу не поступало пацієнтів з пневмонією. Всього на лікуванні в лікарні інтенсивного лікування перебуває 11 пацієнтів з пневмонією, в т.ч. один з COVID-19.

Всі госпіталізовані обстежуються за допомогою ПЛР в вірусологічній лабораторії лікарні ім. Мечникова.

Усі особи, які прибули до міста завершили період самоізоляції. Двадцять п’ять мешканців міста є контактними з підтвердженим випадком COVID-19 та перебувають на самоізоляції під спостереженням лікарів. Всього за весь період епідемії під наглядом знаходилось 202 особи з числа прибулих.

У зв’язку зі зростанням кількості випадків COVID-19 по Україні закликаємо населення дотримуватись карантинних обмежень, використовувати засоби індивідуального захисту при відвідуванні місць скупчення людей та при переміщенні громадським транспортом, дотримуватись соціальної диста