- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Інформація щодо епідситуації в місті 29.04.2020 року

Станом на ранок 29.04.2020 року по місту з початку епідемії зафіксовано 8 підтверджень захворювання на коронавірус.

В лікувально-профілактичні заклади міста за минулу добу не надходило пацієнтів з пневмонією, чотири пацієнти з пневмонією були виписані зі стаціонару протягом 28.04. Всього пацієнтів з пневмонією перебуває на лікуванні в лікарні інтенсивного лікування 8. Очікуються результати проведених досліджень ПЛР, які направлялись до лікарні ім..Мечникова раніше.
Усі медичні заклади міста працюють у штатному режимі та готові до розгортання госпітальної бази.
Під наглядом медичних працівників знаходиться 16 осіб, які прибули до міста та мають вірогідність контакту з хворими на коронавірус.
27.04.2020 року з робочим візитом Павлоградську лікарню інтенсивного лікування відвідали голова Дніпропетровської обласної ради Олійник С.В. , голова обласного департаменту охорони здоров’я Сердюк В.М., головний лікар лікарні ім. Мечникова Риженко С.А. та керівник обласного лабораторного центру, головний державний санітарний лікар Дніпропетровської області Штепа О.П. Відбувся обмін досвідом щодо особливостей організації лікувального процесу по відношенню до хворих на COVID-19, профілактики професійних заражень, розмежування зон інфекційного відділення.
В місті продовжуються протиепідемічні карантинні заходи: дезінфекція в громадських місцях, пасажирському транспорті, санітарно-просвітня робота стосовно поведінки під час карантину.