- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Інформація щодо проведеного конкурсу на співфінансування робіт по капітальному ремонту покрівель та ліфтів житлових будинків м. Павлоград

Інформація щодо проведеного конкурсу на співфінансування робіт по капітальному ремонту покрівель та ліфтів житлових будинків м. Павлоград

Відповідно до міської програми «Співфінансування робіт по капітальному ремонту покрівель та ліфтів житлових будинків м. Павлоград на 2020 – 2022 роки» та рішення виконавчого комітету від 13.05.2020 року № 325 «Про затвердження складу конкурсної комісії, Порядку проведення конкурсу по визначенню проєктів-переможців для          співфінансування робіт по капітальному ремонту покрівель та ліфтів житлових будинків м. Павлоград» та внесеними змінами від 10.06.2020 р. №389, в частині адреси для надання конкурсних документацій, в місті проведено конкурс на визначення проєкта — переможця для отримання співфінансування з міського бджету на впровадження робіт по капітальному ремонту покрівель та ліфтів житлових будинків ОСББ та будинків, які обслуговує управляюча компанія.

Конкурсні пропозиції приймалися з 18.05.2020 р. по 15.06.2020 р.

Організатором конкурсу, управлінням комунального господарства та будівництва, отримано 4 конкурсні пропозиції, з них 1 проєкт на виконання капітального ремонту ліфта та 3 проєкти на виконання капітальних ремонтів покрівель житлових будинків.

01.07.2020 р. відбулося засідання конкурсної комісії, на котрому було затверджено рейтинг конкурсних пропозицій та визначено переможця конкурсу для отримання співфінансування з міського бюджету.

Так, співфінансування з міського бюджету в поточному році отримають два об’єднання співвласників багатоквартирних будинків: