- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Карантин не відмінили! Будьте обережні!

Шановні павлоградці! Останнім часом на території всієї України спостерігається тенденція збільшення випадків захворіння на СОVID-19. В першу чергу це пов’язано з тим, що чергове пом’якшення карантину багато українців сприйняли, як його повну відміну. Все частіше громадяни стали нехтувати використанням засобів індивідуального захисту органів дихання в громадських місцях, не використовують антисептиків при відвідування ринків та торгівельних центрів, не дотримуються протиепідемічних заходів в загально-міському транспорті.
Нажаль, павлоградці не виключення. По місту спостерігається тенденція нехтування обмежувальними заходами, які діють в зв’язку з карантином.
Ми повинні пам’ятати, що відносна стабілізація епідемічної ситуації в м. Павлограді стала можливою лише завдяки правильно спланованим, а головне, вчасно введеним заходам.
Нагадуємо, що поступове виведення країні з карантину призводить до збільшення соціальних зв’язків між людьми та підвищує рівень міграції населення, в т.ч. в райони та міста з несприятливою ситуацією по COVID-19.
Враховуючи вищевикладене, звертаюсь до всіх павлоградців з проханням дотримуватись режиму карантинних обмежень, особливо в громадських місцях, використовувати засоби індивідуального захисту, дотримуватись соціального дистанціювання та санітарно-протиепідемічного режиму в транспорті загального користування, за можливості утримуватись від заміських або міжміських поїздок. При поверненні з подорожей, або при встановленому контакті з особою у якої було підтверджено COVID-19, дотримуватись режиму самоізоляції терміном на 14 днів.
Дослухайтесь до цих порад медичних працівників, бережіть своє життя та здоров’я, своїх рідних та близьких.
Міський голова А.Вершина