- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Керівники обговорили «зелені рішення» для бізнесу

Дніпропетровська обласна організація роботодавців Дніпропетровщини у складі Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини спільно з Дніпропетровським регіональним інвестиційним агентством – з української сторони та Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) – з німецької сторони, в рамках діючого Меморандуму про співробітництво домовились об’єднати зусилля для реалізації проекту „Зелені рішення” бізнесу – єднання для сталого розвитку”.

Так, сьогодні, 27 липня, відбулася зустріч міського голови А.О. Вершини, представників підприємтсв м. Павлоград з керівником проекту „Зелені рішення” бізнесу – єднання для сталого розвитку” В.В. Сергєєвим. Останній провів презентацію даного проекту, направленого на популяризацію на території Дніпропетровської області ідей «зеленого» економічного розвитку,  створення умов для запровадження сучасних і екологічно безпечних засобів виробництва, сприяння обміну досвідом  між підприємствами.

У рамках проекту планується створення галузевої „зеленої” бази даних підприємств Дніпропетровської області. Ця база буде включати в себе дані компаній, які вже впроваджують або планують впроваджувати у своїй роботі „зеленіˮ технології.