- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Колектив «Джерельце» отримав престижну нагороду

Зразковий хореографічний колектив «Джерельце» МКДЦ «МИР» став лауреатом 1 ступеня в номінаціях «Народно-стилізований танець» ІІ вікова категорія 10-12 років і «Сучасна хореографія» ІІІ вікова категорія 13-16 років XХІІ Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв «Співограй».

Фестиваль проходив 20.10.2017 — 21.10.2017 року, в Харкові.

Проходили конкурсні перегляди в номінаціях вокал, хореографія, інструментальна музика. Танцювальний Павлоград представляв зразковий хореографічний колектив «Джерельце» МКДЦ «МИР» (керівник Тетяна Рябчук). Вони виступали в двох номінаціях.

Конкуренція була дуже серйозною. Переможець визначався за кожною номінацією та вікової категорії. За підсумками фестивалю на гала-концерті, який проходив 21.10.2017 року на сцені ККЗ «УКРАЇНА» м.Харків зразковому хореографічному колективу «ДЖЕРЕЛЬЦЕ» вручені дипломи і кубки лауреатів І премії в номінації «народно-стилізований танець» ІІ вікова категорія 10-12 років і номінації «сучасна хореографія» ІІІ вікова категорія 13-16 років. А керівник колективу — Рябчук Тетяна Миколаївна відзначена подякою від організаторів фестивалю.