- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Конкурс з призначення управителя багатоквартирного будинку

 

Конкурсна комісія з призначення управителя багатоквартирного будинку, склад якої затверджений рішенням виконавчого комітету Павлоградської міської ради від 25.01.2017 року №63 «Про затвердження Положення про конкурсу комісію з призначення управителя багатоквартирного будинку» повідомляє наступне:

На засіданні конкурсної комісії, яке відбулося 23.02.2017 року розглянуто питання щодо упорядкування процедури проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку м. Павлоград з урахуванням вимог чинного законодавства.

За результатами засідання встановлено, що на сьогоднішній день на законодавчому рівні не врегульовано ряд питань, що стосуються процедури завершення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку та укладання відповідних договорів з переможцями, а також не врегульовані питання призначення субсидій за послуги з утримання будинку.

Враховуючи зазначене, з метою забезпечення соціального захисту мешканців багатоквартирних будинків м. Павлограда, конкурсною комісією прийнято рішення щодо перенесення термінів прийняття та розкриття конкурсних пропозицій від учасників конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку до врегулювання на законодавчому рівні усіх правових питань.

 

 

Конкурсна комісія з призначення

управителя багатоквартирного будинку