- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Контроль за виконанням ремонтних робіт

 

Міський голова А.О. Вершина сьогодні, 14 серпня, оглянув стан об’єктів, на яких ведуться ремонтні роботи, або плнується розпочати їх найближчим часом.

Першим був сквер ім.  Шевченка, розташований у центральній частині міста. Загорожу, яка багато років стояла на цьому місці, буде демонтовано та частково перенесено, щоб перешкоджати заїзду автомобілів у сквер. 

Наступним об’єктом стала вул. Харківська. Саме тут, на сьогоднішній день,  тривають ремонтні роботи асфальтового покриття. Керівник підрядної організації «Євробуд Плюс» розповів про заходи, які ще необхідно виконати. Але вже найближчими днями водії автівок відчують різницю, проїжджаючи по вул. Харківська.

Також Анатолій Олексійович перевірив стан виконання ремотних робіт асфальтового покриття прибудинкових територій біля будинків по вул. Комарова, 9 та вул. Преображенська, 5.  За першою адресою вже завершено підготовчі роботи та буде розпочато укладання асфальту. За другою адресою ремонтні роботи вже виконані.

 

Крім того міський голова разом з керівником управління комунального господарства  та керівником підрядної організації  «Євробуд Плюс»  оглянули навколишні двори  та обговорили плани щодо їх ремонту та благоустрою у майбутньому.