- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Кожна дитина повинна зростати в родині !

Одним із важливих напрямків роботи служби у справах дітей є реалізація права кожної дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування, на виховання в сім’ю.

Найбільш захищеною формою влаштування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, є усиновлення.

Усиновлення – це пріоритет та захист для дитини, яка втратила своїх батьків.

            В місті на обліку перебуває 310 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Із них 293 дитини реалізували право на виховання в сім’ї.

Кожного року в місті усиновлюється понад 10 дітей. Всього на обліку перебуває 57 дітей, які підлягають усиновленню. Ці діти виховуються та утримуються в прийомних сім’ях  і дитячих будинках сімейного типу.

Сьогодні в державних закладах виховується та утримується                   13 павлоградських дітей, які чекають на своїх батьків. Водночас, це хлопчики та дівчатка різного віку, які мають братів та сестер. Вони чекають на свою люблячу родину.

Кожна така дитина пройшла свій шлях і опинилася в дитячому закладі не з власного бажання. Хтось із них залишився насамоті через смерть батьків, а у когось батьки не змогли опікуватися потребами дитини.

Усі небайдужі, хто бажає  взяти на виховання в свою сім’ю дитину-сироту або дитину, позбавлену батьківського піклування, можуть звернутися до служби у справах дітей Павлоградської міської ради за адресою: м.Павлоград, вул.Соборна, 42-а або за тел. 095-752-06-12.

Ми сподіваємося, що серед павлоградців є люди, які здатні допомогти дітям. Ваша сім’я зможе прийняти дитину, котра змінить Ваше життя на краще.

Діти чекають на Вас!