- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

КП «Павлоградводоканал» інформує!

      КП «Павлоградводоканал» просить своїх споживачів сплатити за воду сьогодні, щоб мати можливість отримувати її завтра.  Водоканалу необхідно мати кошти для сплати покупної води Державному міжрайонному підприємству водопровідно-каналізаційного господарства  «Дніпро-Західний Донбасс».

Отож, звертаємо увагу на необхідність щомісячних розрахунків за спожиті послуги. Оплату послуги можна зробити дистанційно, з наведених нижче способів:

Звертаємо увагу,що також відновлена робота по відключенню від послуг абонентів, які мають борг за послуги підприємства.

Аби цього не сталося, потрібно сплатити заборгованість до того, як справа дійшла до примусового виконання чи відключення від послуг. Якщо можливості швидко оплатити борг немає, то можна укласти договір реструктуризації та виплачувати заборгованість частинами.

У разі несплати споживачем за отримані послуги, то така грошова заборгованість стягується у судовому порядку, а невиконання боржником вимог судового наказу може призвести до арешту коштів, рухомого та нерухомого майна боржника з наступною реалізацією.

Так, накладено 128 арештів на квартири боржників; винесено 17 постанов про встановлення тимчасового обмеження боржника у праві виїзду за межі України; накладено 5 арештів на рахунки, виявлені у боржників; винесено 198 постанов про звернення стягнення із заробітної плати і пенсії; здійснено 231 відключень від водопостачання; накладено арешт на легковий автомобіль боржника (авто перебуває на території підприємства, ведеться оформлення пакету документів щодо подальшої реалізації авто через торги).