- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

КП «Павлоградводоканал» посилює роботу з органами Державної виконавчої служби

Для активізації роботи по стягненню заборгованості за надані послуги водопостачання та водовідведення щотижня залучаються спеціалісти підприємства до сумісних виїздів за місцем знаходження боржників з державними виконавцями для опису майна фізичних осіб, для проведення спільних перевірок встановлення факту ведення фінансово-господарської діяльності.

Так, згідно затвердженого графіку на березень 2021 року були здійснені спільні виїзди за місцезнаходженням 37 боржників на загальну суму 1 794,7 тис.грн.

За результатами проведеної роботи  — винесено 29 постанов про арешт майна  боржника, а саме накладено арешт на майно, що належить боржнику – нерухоме майно(квартира), які вручені 11 боржникам під підпис; накладено 3 арешти на розрахункові рахунки (кошти) боржника; здійснено 7 відключень від послуги водопостачання абонентів, які мають борг.

Щотижнева робота в цьому напрямку буде проводитись і надалі на предмет своєчасності та повноти вжиття заходів направлених на стягнення заборгованості.

Аби цього не сталося, потрібно сплатити заборгованість до  того, як справа дійшла до примусового виконання чи відключення від послуги.

Якщо хтось із боржників вважає, що уникне правової відповідальності за несплату боргу, то Водоканал попереджає, що жодний боржник не уникне такої відповідальності – оскільки аналізу заборгованості приділяється пильна увага приділяється і всі без виключення будуть відпрацьовані у судовому порядку.