- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Краща медична сестра 2011 року

18 листопада 2011 року в м. Дніпропетровськ в палаці дітей та юнацтва відбувся щорічний обласний огляд-конкурс «Краща медична сестра 2011 року».

Обласний конкурс проходив при підтримці голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула. Зі словами привітання звернулася до учасниць конкурсу начальник головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації Валентина Гінзбург: «Медичні сестри Дніпропетровщини – це професіонали своєї справи і проведення таких конкурсів сприяє підвищенню професіоналізму, відпрацювання не тільки медичних навичок,а також уміння спілкуватися з пацієнтами, підтримувати їх на шляху до одужання».
Відбірні тури в лікувально-профілактичних закладах області проходили протягом вересня-жовтня 2011 року. В фіналі конкурсу прийняли участь 8 медичних сестер-переможців місцевих змагань. Місто Павлоград представляла сестра медична хірургічного відділення спеціалізованої медико- санітарної частини № 7 Валерія Радчук.
Завдання конкурсу складалося з теоретичної та практичної частини. Домашнім завданням була презентація фільму про свій лікувальний заклад.
Професійне журі, в яке ввійшли спеціалісти головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації, представники профспілки та асоціації медичних сестер оцінювали не тільки швидкість та якість надання медичної допомоги, а також уміння конкурсанток спілкуватися з пацієнтами.
Серед переможців — наша Валерія Радчук, яка зайняла 2 місце та одержала в подарунок ноутбук. 1 місце здобула медична сестра із міста Дніпроджержинськ, їй в подарунок дістався телевізор, 3 місце отримала сестра медична із Кривого Рогу, в подарунок отримала кухонний комбайн. Привітав переможців конкурсу та вручив цінні подарунки перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації В’ячеслав Задорожний.
Професіоналізм, уміння та бажання Валерії працювати, заслуговує повагу у колег та добрі відгуки у пацієнтів.