Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Красуня Павлограда — 2011

Сентябрь 15th, 2011 Новини Вывести на печать

В Павлограді завжди підтримуються кращих традицій міста з розвитку творчого, естетичного та духовного потенціалу особистості. В День 227-річчя міста Павлограда за ініціативою міськвиконкому проводиться вже третій рік поспіль конкурс краси «Красуня Павлограда — 2011». Конкурсантки змагатимуться в трьох номінаціях: «Маскарадна візитка», «Музичний конкурс» та «Міс чарівність і інтерв’ю».
Цього року в конкурсі беруть участь 9 дівчат:

Костенко Кристина — студентка Західно-Донбаського професійного ліцею. З дитинства у Крістіни була мрія — стати співачкою і вона з упевненістю йде до досягнення своєї мети. Життя цієї милої дівчини наповнена яскравими емоціями та враженнями. Життєрадісна, оптимістична, хоче завжди дарувати радість людям

Хмирова Юлія — медсестра неврологічного відділення 1-ї міської лікарні. Веде активний, здоровий спосіб життя, бігає вранці. Захоплюється художнім живописом олією та аквареллю. Юля обожнює свою сім’ю та п’ятирічного сина Іванка.

Александрова Ольга — студентка Павлоградського технікуму НГУ. Захоплюється класичною музикою. Оля хоче побачити весь світ, тому мріє стати стюардесою. Цінує в людях доброту, чесність, справедливість і безкорисливість. А ще, хоче плигнути з парашута в день свого весілля. Оля дуже любить тварин, особливо собак.

Омельченко Ольга — медсестра 4-ї міської лікарні. Дуже любить медицину і все, що з нею пов’язано. Захоплюється східними танцями і легкою атлетикою. Активна учасниця міської «Прем’єр-групи». Завжди намагається бути в центрі культурного життя міста. В житті Оля — оптимістка, у всіх ситуаціях намагається знайти позитивні сторони.

Єршова Анастасія — закінчила загальноосвітню школу № 16, зараз студентка Дніпропетровського національного університету. Входить до складу команди КВН факультету університету. Займається черліденгом. Не байдужа до проблем оточуючих, життєрадісна, доброзичлива і відкрита дівчина.

Обертас Анна — студентка Павлоградського технікуму. Аня мріє стати психологом, тому що дуже любить допомагати людям розбиратися в собі. Дуже любить тварин, особливо маленьких і милих гризунів. Є вихованець — морська свинка на прізвисько Рокі. Має велику прихильність до коней і прогулянкам під зоряним небом. Улюблена пора року — весна.

Чапча Владислава — студентка Павлоградського технікуму. Любить танцювати, подорожувати і просто насолоджуватися життям. Захоплюється чорно-білими фото. У своєму житті хоче спробувати все: злетіти над землею, побувати в кожному куточку земної кулі. У людях цінує щирість. Владислава обожнює організовувати свята і дарувати людям радість.

Осадча Анастасія — студентка Західно-Донбаського професійного ліцею. Мріє стати перукарем. Захоплюється танцями, співом. Найголовніша мрія Анастасії — виступити на великій сцені. А ще, ця тендітна дівчина, обожнює квіти.

Абросимова Катерина — студентка Павлоградського технікуму. Творча особистість, у майбутньому бачить себе власницею перукарського салону, тому з раннього дитинства захоплюється дизайном. Активна учасниця творчих проектів, чудово танцює і співає. Катя любить ліричну музику та подорожі.

Переможницю буде нагороджено відзнакою міського голови. Володарка почесного звання «Красуня Павлограда — 2011» також отримає цінній подарунок.

Запрошуємо всіх мешканців та гостей Павлограда відвідати чудовий захід краси «Красуня Павлограда — 2011», який відбудеться 17 вересня 2011 року в 11.00 на майданчику міського культурно-дозвіллєвого центру «МИР»

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.