- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Креативність та інноваційність-девіз роботи дитячих бібліотек міста.

19 червня на базі Центральної дитячої бібліотеки( вул.Леніна,62) міста Павлограда відбувся обласний “круглий стіл” працівників дитячих бібліотек Дніпропетровської області, який пройшов у формі засідання клубу ділового спілкування «Професіонал».

Колектив бібліотеки радо прийняв гостей із різних міст Дніпропетровської області.
Начальник відділу культури Павлоградської міської ради Ломанова І.М. розповіла про стан та перспективи розвитку культури нашої громади.

Зі щірими привітаннями та побажанням плідної роботи до колег звернулася директор Павлоградської міської ЦБС Бондаренко Л.М.

Цікавою була інформація Резніченко Н.Л, завідуючої відділом удосконалення методики бібліотечної роботи з дітьми обласної бібліотеки.Вона розповіла про нові можливості використання мережі Інтернет- створення буктрейлерів (коротких відеороликів про книгу). В свою чергу колектив дитячої бібліотеки поділився з колегами своїм цікавим досвідом роботи щодо просування дитячого читання в місті.
Відеопрезентація про інноваційні заходи,що відбулися протягом року у ЦДБ та бібліотеці-філії №6, яка обслуговує малечу селища “40 років Жовтня”, приємно вразила і надихнула колег з інших бібліотек області. А перемога у гранті програми «Бібліоміст» і створення інформаційно – освітнього центру «Кроха і К» з популяризації здорового способу життя стала ще одним вагомим доказом сучасного і креативного підходу до організації дитячого читання в нашому місті.
На згадку про цей захід від колег з області в подарунок бібліотека отримала цікаві книги для дітей. Після закінчення роботи “круглого столу” гості міста відвідали історико — краєзнавчий музей, виставку просто неба «Літературна Павлоградщина» та Центральну міську бібліотеку.

Бабічева Л.В.,заступник директора ЦБС по роботі з дітьми.