- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Крок до молодіжної столиці України

1 листопада 2017 року в Україні стартував національний конкурс «Молодіжна столиця України», ініціаторами якого є Міністерство молоді та спорту, Український інститут міжнародної політики та Національна молодіжна рада України.

Основною метою конкурсу є активізація співпраці між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяння створенню комфортних умов для розвитку молоді в містах України.

Починаючи з 2017 року, цей конкурс проводитиметься в Україні щороку, відзначаючи найкраще місто країни для проживання та розвитку молоді.

2017 року 56 міст взяло участь у Національному конкурсі “Молодіжна столиця України”, 10 з них за результатами оцінювання журі потрапило у фінал і змогло розповісти ще більше про кращі практики молодіжної роботи у своїх містах.

У 2018 році всього на конкурс було подано 55 заявок з різних регіонів України. 8 лютого 2018 року відбулося засідання Наглядової ради конкурсу “Молодіжна столиця України”, де було обрано десять міст фіналістів конкурсу: Дніпро, Вінниця, Івано-Франківськ, Кам’янець-Подільський, Кременчук, Луцьк, Львів, Рівне, Тернопіль.

Місто Павлоград також прийняло участь в конкурсі і увійшло до 20-ти кращих міст, в яких створені сприятливі умови для проживання та розвитку молоді.