- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Лікарська конференція на тему «Питання удосконалення реалізації пілотного проекту щодо запровадження держаного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою».

28 листопада 2013 року в КЗ «Павлоградська міська лікарня №4»ДОР» відбулась чергова лікарська конференція на тему «Питання удосконалення реалізації пілотного проекту щодо запровадження держаного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою».
В роботі конференції взяли участь сімейні лікарі, лікарі терапевтичного профілю, педіатри, кардіологи, неврологи лікувально-профілактичних закладів Західнодонбаського регіону: міст Першотравенська, Тернівки, Павлограда, Павлоградського, Петропавлівського, Юр’ївського, Синельниківського районів.
Заняття провела доктор медичних наук, професор Донецького державного медичного університету Туровська Т.В. Вона проаналізувала виконання постанови Кабміну № 554 від 12.06.13 р. та №907 від 05.09.12 р. щодо державного регулювання цін та часткового відшкодування вартості лікарських засобів для лікування осіб з гіпертонічною хворобою. Туровська Т.В. звернулась до лікарів активніше проводити роз’яснювальну роботу серед населення по ранній діагностиці гіпертонічної хвороби, постійному лікуванню та скористатись можливістю отримати ліки за пільговими цінами за рецептом лікаря.
Учасники лікарської конференції отримали практичні поради по застосуванню лікарських засобів для лікування гіпертонічної хвороби, зокрема для пацієнтів з захворюваннями на цукровий діабет, з ураженням нирок та ін. хронічними захворюваннями.
Наступна лікарська конференція відбудеться 4 грудня 2013 року у міській лікарні №4 м. Павлограда.

Павлоградський міський центр здоров’я .