- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Ліквідація наслідків складних погодних умов в Павлограді

У зв’язку з різким погіршенням погодних умов в Павлограді 19.04.17г. за дорученням міського голови Вершини А.А. для ліквідації аварійної ситуації був задіяний мобілізаційний резерв з прибирання снігу, снігової каші і криги в кількості 4 од. техніки, а саме: трактор Т-30, Bobcat, Hunday, МАЗ і 6 чол. З резервного фонду було підготовлено: піску 120 т., солі — 40 т. Очищення вулиць проводилося відповідно до затвердженої схеми по вул. Дніпровській і від центру міста з подальшим переміщенням на периферію.

Також була задіяна бригада з прочищення зливової каналізації в кількості 4 чол. та 2 од. техніки.

У зв’язку з сильними поривами вітру були повалені дерева, обламані гілки, які перекривали проїжджу частину доріг, падали на балкони, що несло загрозу життю мешканцям, транспорту, ліній електропередач, а також всієї комунальної інфраструктури м. Павлограда.

Міським головою було поставлено завдання перед КП «Затишне місто» щодо створення 2-х мобільних бригад по усуненню аварійних ситуацій, що склалися в результаті погодних умов. Для видалення аварійних дерев в найкоротші терміни були сформовані 2 бригади із залученням самосвальної техніки — 4 од., автовишки -1 од., борекс – 2 од. і 17 чоловік. Виїзди були виконані за 31 адресою.

В результаті крім виконання планових завдань по санітарному очищенню міста працівниками КП «Затишне місто» паралельно створені 4 мобільні бригади у кількості 27 чол. і 13 од. техніки. На сьогоднішній день тривають роботи з ліквідації наслідків стихійного лиха.