- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Матусині посиденьки

Напередодні Міжнародного жіночого дня на базі Павлоградської Центральної бібліотеки ім. Ганни Світличної 27 лютого 2020 року було проведено захід «Матусини посиденьки» із запрошенням матерів, дружин родин загиблих учасників АТО/ООС та матерів, загиблих воїнів в Афганістані.
Усіх присутніх від імені міського голови А.О. Вершини зі святом привітала заступник міського голови О.О. Шуліка.

Учасникам заходу подарували святковий концерт Ковтун Кароліна та Устименко Дар`я, які виконали східний танок з вейлами. Валентина Садова виконала пісні «На виду у журавлей» та « Я тебя не придумала», а також вихованці та педагог закладу дошкільної освіти №8 «Барвінок» подарували танок «Для матусі» і танок «Чобітки» , а під чарівну мелодію альту, виконану музичним керівником дошкільного закладу Хомич Оленою, вихователь Білівітя Тетяна зачитала вірш «Берегиня».


Доброзичлива атмосфера, творчий концерт та чарівні жінки в залі сприяли гарному настрою та позитивним емоціям. Запрошені із задоволенням поласували смаколиками та солодощами, млинцями з варенням та випічкою, яка була приготована власними руками цих жінок. Наприкінці «посиденьок» присутні жінки отримали на згадку подарунки, зроблені дітлахами своїми руками.