- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Медична реформа

Громадська платформа

26 листопада члени Громадської платформи з питань медичної реформи м. Дніпропетровськ завітали до м. Павлоград на чолі з головою Громадської платформи з питань медичної реформи – С. Харківською та за участю першого заступника голови Дніпропетровської обласної ради
А.П. Адамського.
У великій залі виконкому з гостями зустрілися керівники та представники медичної галузі та представники громадських платформ 7 регіонів – м. Павлоград, м. Тернівка, м. Першотравенськ, м. Синельниково, смт. Юр’ївка, Павлоградський р-н та Юр’ївський р-н.
Світлана Харківська розповіла присутнім про роботу Дніпропетровської Громадської платформи з питань медичної реформи, та зауважила , що співпраця з громадськістю є необхідною у період реформування медичної галузі.
У м. Павлоград майже рік діє громадська платформа, яку очолює М.П. Житнік. Другого понеділка кожного місяця проводяться зібрання з мешканцями міста, де піднімаються існуючі медичні проблеми, з якими вони зіштовхнулися при лікуванні або відвідуванні медичних закладів. А далі голова громадської платформи спілкується з головними лікарями амбулаторій нашого міста. Таким чином вже вирішено чимало питань. Співпраця громадськості з працівниками медичної галузі набирає обертів, павлоградці долучаються до реформування медичної системи та отримують відчутний результат.
Про ваші проблеми, зауваження, питання щодо роботи медичних закладів звертайтеся до керівника громадської платформи м. Павлоград Житника Миколи Павловича за телефоном 099-354-8661.