- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Ми зробили свято разом

Павлоград відсвяткував свою 233-річницю.  Це стало подією для кожного павлоградця, для кожного, хто створює  місто кожен день, хто натхненно та самовіданно працює для його добробуту.

Коли проводилися чисельні наради та репетиції з підготовки до Дня міста, головною метою усієї задіяної команди було зробити святкові дні незабутніми для городян та гостей. Однак цього не сталося без підтримки та допомоги багатьох небайдужих павлоградців, наших талановитих та по справжньому особливих творчих колективів.  Усі разом ми створили неповторну атмосферу родинного затишку та радості  для кожного, хто став учасником святкових заходів.

Висловлюємо  слова щирої вдячності усім службам та структурним підрозділам виконкому, комунальним підприємствам міста, працівникам закладів культури, освіти та спорту.

Дякуємо підприємцям нашого міста, завдяки яким павлоградці мали змогу поласувати смачним пирогом та здобною випічкою: ФОП Хорошу І.В., ФОП Присюку І.В., ФОП Макаровій А.М., директору ДП ДОССТ «Центральний ринок», Ковпаку В.О., директору кафе «Резон» Шаповал Т.Г., директору ПрАТ «Павлоградхліб» Бесєді М.В.

Наше місто – це усі ми, це наше життя, наші свята, наше майбутнє.

Міський голова                                                                     А.О. Вершина