- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Міський фестиваль художньої самодіяльності студентів вищих навчальних закладів «Студентська весна»

Ставши традиційним, міський фестиваль художньої самодіяльності студентів вищих навчальних закладів та професійно-технічного ліцею «Студентська весна», в Павлограді пройшов вже в 17-й раз і з кожним роком він стає цікавішим.

10 квітня 2019 року студентська молодь міста зібралася в МКДЦ «Мир» для того, щоб вкотре повболівати за свій навчальний заклад та порадіти за сценічні успіхи «колег».

З року в рік «Студентська весна» підкорює все нові й нові творчі висоти. На сцені представляли творчі номери студенти Павлоградського медичного коледжу, Павлоградського коледжу Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» та Західно-Донбаського професійного ліцею.


У творчому форумі взяли участь  понад 60 студентів вищих навчальних закладів міста. Студенти – народ талановитий і творчий, здатний проявити свої таланти в різних галузях мистецтва. Тому в програмі фестивалю виступили, як індивідуальні виконавці, так і творчі студентські колективи, які проявили себе в  номінаціях: вокальна, хореографічна, літературна.

Глядачі отримали заряд позитивної енергії на рік вперед!