- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Міський голова А.Вершина вручив нагороди павлоградцям

Пленарне засідання депутатів міської ради 28 жовтня почалося з урочистої церемонії нагородження кращих представників територіальної громади міста.
Пам’ятною медаллю з нагоди 235 – річчя м. Павлоград «За вагомий внесок у розвиток міста» та з нагоди життєвого ювілею нагороджено Уманську Тамару Оникіївну – депутата міської ради
Пам’ятними медалями з нагоди 235 – річчя м. Павлоград «За вагомий внесок у розвиток міста» за плідну працю, ініціативність,небайдужість, активну громадську позицію, вагомий внесок у забезпечення життєдіяльності міста та вирішення питань благоустрою і підвищення рівня комфортності життя павлоградців нагороджені Кориневський Василь Вікторович – директор КП «Затишне місто» та Синюков Борис Анварович – директор КП «Павлоград-світло
Подякою міського голови нагороджена Галич Тамара Іванівна, яка очолювала окружну виборчу комісію одномандатного виборчого округу №36 на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року. ЇЇ відповідальне ставлення до справи та сумлінне виконання обов’язків сприяло реалізації і захисту конституційних виборчих прав громадян України в нашому окрузі.
За перемогу в Кубку Дніпропетровської області з футболу футбольний клуб «Atrium» (президент – Антонян Карен Завенович) отримав Вітальний лист.
Церемонію нагородження провів міський голова Анатолій Вершина.