- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Міський голова привітав працівників «Павлоградського хімічного заводу»

Напередодні Дня хіміка, 26 травня, у  Науково-виробничому об’єднанні «Павлоградський хімічний завод»  пройшов святковий захід , присвячений професійному святу. В актовій залі зібралося чимало працівників заводу , яких вітав  генеральный директор підприємства  Л.М. Шиман  та міський голова А.О. Вершина.

Першим з вітальним словом до зібрання звернувся Леонід Миколайович та наголосив на тому, що підприємство успішно працює завдяки злагодженій командній роботі та розповів про нові напрямки діяльності  та перспективи майбутнього розвитку заводу.

 

Анатолій Олексійович також привітав заводчан з професійним святом та відзначив подяками кращих з них.

 

Особливу нагороду — почесну відзнаку “Взірець професіоналізму” було вручено генеральному директору  «Павлоградського хімічного заводу» Шиману Леоніду Миколайовичу.

Анатолій Олексійович розповів, що така відзнака започаткована у Павлограді вперше і першим її  отримав саме Леонід Миколайович. Мета заснування цієї відзнаки – це популяризація трудової активності громадян, суспільного визначення заслуг та  відзначення працівників підприємств, установ, організацій, юридичних, фізичних осіб – підприємців за видатні досягнення в професійній діяльності, ініціативність, творчість, інноваційність та вагомий особистий внесок в соціально-економічний і культурний розвиток міста.

Вручив подяки працівникам заводу і Шиман Л.М., дякуючи кожному з них за сумлінну працю.