- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Міський голова привітав павлоградських шахтарів з професійним святом!

Міський голова А.Вершина прийняв участь в урочистому заході  з нагоди професійного свята Дня шахтаря, який відбувся 23 серпня в міському культурно — дозвільницькому центрі «Мир».

Анатолій Олексійович привітав учасників заходу зі святом. Від відмітив, що  це свято для всіх павлоградців, тому що  вся історія нашого краю нерозривно пов’язана з шахтами, з вугільною промисловістю, з людьми героїчної праці і сильного характеру. Життєзабезпечення  міста і стабільна робота  підприємств вугільної галузі знаходяться у нерозривному зв’язку. Тому, міський голова від імені територіальної громади подякував керівництву ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» та всім шахтарям за всебічну підтримку у розвитку міста, побажав успіхів в досягненні високих виробничих показників, міцного здоров’я, миру та злагоди.

Вершина А.О. відзначив пам’ятною медаллю  до 235-річчя м.Павлоград та з нагоди професійного свята Дня шахтаря генерального директора ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» Вороніна Сергія Анатолійовича та подяками  за високі виробничі показники робітників вугільних підприємств.