- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Міський голова провів чергову апаратну нараду

Щотижнево міський голова Анатолій Вершина проводить апаратну нараду з керівництвом міста, структурних підрозділів міської ради, комунальних підприємств, правоохоронних органів та держустанов.
На нараді, яка відбулася 09.02.2016р., у першу чергу міський голова проінформував, що 05.02.2016р. пройшла зустріч з представниками Північної екологічної корпорації (НЕФКО). Підписано Грантову угоду на впровадження 9 проектів.
У м.Києві відбулася зустріч з представниками Мінрегіонбуд з питання кредитування. Європейський інвестиційний банк готовий надати Україні 400 млн. євро (по напрямку: вода, тепло, ТБО, вуличне освітлення та термомодернізація об’єктів). Зараз ведеться робота над тим, щоб прийняти участь у цьому гранті.
В місті — складна криміногенна ситуація, в зв’язку з чим ведуться переговори щодо сумісного патрулювання вулиць працівниками місцевої поліції з військовими Національної гвардії.
Під час наради керівники звітували про проведену роботу за минулий тиждень та проблеми, які виникають у ході її виконання.
На нараду було запрошено начальника КЦТ № 524 ДФ ПАТ “Укртелеком” Панасюк Ольгу Олександрівну з питання роботи стаціонарних телефонів (за чисельними зверненнями громадян) та надано доручення звернутися до органів вищого рівня з пропозицією щодо забезпечення мешканців пільгових категорій телефонами мобільного зв’язку до відновлення мереж.
За даними Павлоградського відділу поліції за тиждень в місті зареєстровано до журналу єдиного обліку відділу поліції повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події – 300, з них особи встановлені – 109. Зареєстровано до ЄРДР кримінальних правопорушень – 76, з них особи встановлені – 32. Оголошено про підозру – 8 особам. Направлено до суду – 3 кримінальних провадження на 6 епізодів. Затримано в порядку ст.208 КПК України – 4 особи.
Складено адміністративних протоколів – 90. За ст.178 КУпАП – 35 (за вжиття спиртних напоїв у громадських місцях).
За даними санітарно-епідеологічної служби у місті за минулий тиждень захворюваність на ГРВі та грип 1537 випадків. Серед захворівших діти склали 61,9% (952 випадки захворівших грипом та ГРВі). Додаткові канікули у школах тривають.
Міський голова дав доручення комунальним службам міста приступити до зачистки прибудинкової території та парків від порослі та провести обрізку дерев.