- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Міський голова провів зустрічі з мешканцями мікрорайонів міста

Наприкінці минулого року під час річного звіту міський голова А.О. Вершина доповів, що у 2020 році особлива увага буде приділятися саме мікрорайонам міста – їх благоустрою та проведенню ремонтних робіт.
Відразу по звершенні новорічно-різдвяних свят, 10 січня, Анатолій Олексійович  провів зустрічі з мешканцями двох мікрорайонів Павлограда –18 Вересня та Полігон.


Перша зустріч пройшла у  приміщенні загальноосвітньої школи №6. Міський голова  розповів присутнім мешканцям мікрорайону  про реконструкцію бульвару та вислухав їх зауваження й пропозиції, які були зафіксовані та в подальшому будуть прийняті до уваги. Після цього було розглянуто цілий ряду ряд нагальних питань, які турбують мешканців.
Друга зустріч пройшла на мікрорайоні Полігон в районі колишнього дитячого садочка № 26. Саме цю територію міський голова запропонував використати для створення парку з дитячими  ігровими та спортивними майданчиками, оскільки подібної зони відпочинку немає у цьому мікрорайоні.


Також  розглядалися поточні питання, здебільшого комунального характеру, які були записані до протоколу та будуть вирішуватися.
Подібні зустрічі будуть проводитися і надалі, оскільки усі роботи і  реалізація проектів на мікрорайонах Павлограда будуть здійснюватися лише після обговорення з мешканцями мікрорайонів.
Кожен павлоградець може надавати власні пропозиції щодо благоустрою свого мікрорайону у зручний для нього спосіб.