- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Міський голова відвідав міжнародну виставку

Міський голова А.О. Вершина 28 березня відвідав  у м. Київ ІІІ міжнародну виставку City Trans Ukraine 2019, яка була присвячена розвитку громадського транспорту та міської інфраструктури України. Близько 70 предстаників з різних міст України стали учасниками виставки, обмінювалися досвідом та дізнавалися про новинки у напрямку підвищення рівня послуг  пасажирських перевезень. У нашому місті така робота активно ведеться.

За словами Анатолія Олексійовича розглядається перспектива створення муніціпального транспорта, що дасть можливість впливати на підвищення рівня якості послуг перевезення пасажирів та на ціну. Подібна практика вже давно використовується у розвинутих країнах та є дієвим фактором для формування здорової конкуренції серед приватних перевізних підприємтсв.

Крім того, одним з напрямків забезпечення доступності та зручності у користуванні громадського транспорту, є впровадження програми перевезення пасажирів пільгових категорій. Ця програма передбачає облік та контроль за кількістю перевезених пасажирів, надає можливість вищевказаній категорії городян кристуватися будь яким громадським транспортом та не  обмежує кількість поїздок.

Тож, на сьогоднійшній день, подібні зустрічі та знайомство з новітніми системами  для міського комунального транспорту та інфраструктури є дуже важливими, оскільки час диктує нові умови для розвитку міст.