- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Міський голова зустрівся з уболівальниками Футбольного клубу «Павлоград»

3 липня міський голова А.О. Вершина зустрівся з уболівальниками Футбольного клубу «Павлоград». Вони обговорили питання можливості збільшення фінансування клубу та його подальшого розвитку у зв’язку із припиненням надходження спонсорських коштів. Зокрема уболівальники запропонували за рахунок міського бюджету здійснювати виплати заробітної плати гравцям клубу.

ФК «Павлоград» створений у 2018 році за ініціативою уболівальників цього виду спорту і впродовж всього періоду своєї роботи мав підтримку з боку спонсорів та міської влади, отримуючи, в рамках передбачених законодавством, часткове фінансування з міського бюджету. Однак, як роз’яснив міський голова, збільшення фінансування футбольного клубу з бюджету буде порушенням Бюджетного Кодексу.

Довідка.

За період з 2018 року до сьогоднішнього дня  за бюджетні кошти для гравців  було придбано спортивну форму на суму 207 385 грн. та виділялися кошти на харчування під час їх відрядження у сумі 13680грн. Крім того за рахунок міського бюджету здійснюються виплати заробітної плати тренеру команди. Також гравці клубу проводять тренування на території стадіонів «Шахтар» та ФСК ім. Шкуренка безоплатно.