- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Міський конкурс «Тендітний подих Землі»

Положення

про  міський конкурс «Тендітний подих Землі»,

присвячений 37-ій річниці Чорнобильської катастрофи

         Міський  конкурс «Тендітний подих Землі», присвячений 37-ій річниці Чорнобильської катастрофи (далі – Конкурс»), проводиться з метою збереження пам’яті про наймасштабнішу катастрофу в Україні та світі, привернення уваги до наслідків техногенних катастроф, захисту довкілля та екології, вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любові до Батьківщини та навколишнього середовища.

 

Конкурс проводиться  відділом  культури Павлоградської міської ради; відділом освіти Павлоградської міської ради; КЗ «Павлоградська міська централізована бібліотечна система».

 

Конкурс проводиться у наступних вікових категоріях:

І вікова  категорія — до 10 років;

ІІ вікова категорія —  від 11 до 18 років;

ІІІ вікова категорія – від 19 років


Конкурс проводиться за номінаціями:

— творча поробка, виконана у будь-якій техніці;

— власний  авторський твір у прозовій або віршованій формі.

 

Від кожного учасника Конкурсу приймається одна робота в одній номінації виключно у своїй віковій категорії.

 

Порядок та умови участі у Конкурсі:

Конкурсна робота повинна відповідати тематиці екологічної і техногенної  проблемі,  збереженню довкілля  та  37-й річниці аварії на Чорнобильській АЕС, висвітлювати  ідею відродження природи, багатства тваринного чи рослинного світу  в Чорнобильській зоні та на територіях, де трапились  інші техногенні катастрофи.

Робота повинна мати етикетку із зазначенням прізвища, повного імені учасника, віку, класу, повної назви навчального закладу.

 

Заявки на участь у Конкурсі приймаються з 05 до 20  квітня 2023 року. Роботи на конкурс подаються не пізніше  16.00   20 квітня 2023року виключно  з вже заповненою онлайн заявкою: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLf0eVufqaphElQUkaLw5o47lsw53Nr7IEfqMIpMEEA_BIkQ/viewform

 

та за адресою:

м. Павлоград, вул. Центральна, 67/4, читальна зала ЦМБ ім.Г.П.Світличної. Тел.: 066 642 62 40.

 

Під час подання роботи до Центральної міської бібліотеки обов’язково надаються копія паспорта/свідоцтва про народження + сторінка про місце реєстрації, ідентифікаційного номера кожного учасника.

 

При наданні робіт учасники Конкурсу передають організатору конкурсу всі права на роботи, виготовлені (створені) в процесі участі у Конкурсі, в тому числі – право на володіння, користування, розпорядження та розповсюдження в рамках інформаційно-просвітницької кампанії конкурсу в порядку, встановленому Цивільним кодексом України.

 

Критерії оцінювання робіт:

— висвітлення актуальності тематики, повнота її розкриття;

— креативність, нестандартний підхід до виконання роботи;

— якість виконання поданих на конкурс матеріалів.

 

Нагородження учасників та переможців Конкурсу:

— учасники нагороджуються дипломами;

— переможці нагороджуються дипломами та подарунками.

 

Переможців обере журі  за кожною номінацією та віковою категорією шляхом закритого голосування, рішення журі оформлюється протоколом.

Під час проведення Конкурсу в Центральній міській бібліотеці буде проводитися виставка творчих робіт, наданих учасниками до участі .

Про дату проведення церемонії нагородження буде повідомлено додатково.

 

УВАГА! Після підведення  підсумків, відзначення учасників та нагородження переможців  роботи  повертаються автору.


ЗАЯВКА