- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Місто молоді та студентства

17 листопада в Палаці творчості дітей та юнацтва відбувся  молодіжний форум з нагоди Дня студента, в рамках якого міським головою А.О. Вершиною було вручено сертифікати на отримання стипендій  міського голови відмінникам навчання вищих навчальних закладів та загальноосвітніх шкіл міста Павлоград.

В цьому році стипендіатами стали 30 кращих представників вищих навчальних закладів міста та 20 представників загальноосвітніх шкіл міста. Це відмінники навчання, претенденти на отримання «Золотої» або «Срібною» медалі, переможці олімпіад, молодь з активною життєвою позицією, діти, які мають творчі та спортивні досягнення міського, регіонального,обласного, всеукраїнського рівнів.

На заході студенти вищих навчальних закладів та ГО «ФАЙНОГРАД» представили презентації на тему  “Майбутнє улюбленого міста Павлограда”.

З  вітальними словами привітань молоді з першими великими досягненнями виступили міський голова Анатолій Олексійович Вершина та заступник міського голови — Олена Олександрівна   Шуліка, які побажали молоді подальших успіхів у навчанні.