- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

МКДЦ – 10 років разом!

В останній день весни відбувся ювілейний звітний концерт КБУ «Міський культурно-дозвільницький центр». Він пройшов під гаслом: «МКДЦ – 10 років разом!».
На сьогодні у Центрі займається 1326 вихованців, з них 676 дітей, і вони працюють на рівні з дорослими, не зважаючи на труднощі, щоб дарувати усім павлоградцям свою творчість. Завдяки плідній співпраці дітей і дорослих, підтримці наших друзів и партнерів, за 10 років культурно-дозвільницьким центром було проведено 3 949 заходів.


На святкову сцену вийшли десятки творчих колективів, їхні натхненні керівники та обдаровані вихованці.

З вітальним словом виступила заступник міського голови Шуліка О.О., помічник-консультант народного депутата України Мартовицького А. В., почесний громадянин міста Павлограда, депутат Дніпропетровської обласної ради Пономарчук М. С., керівники відділів та служб виконкому, рятувальники, військовослужбовці, духовенство. Багато теплих слів лунало на адресу директор МКДЦ та усього колективу, їм подякували за проведення культурно-мистецьких заходів на високому професійному рівні, створення умов для самодіяльної творчості і духовного розвитку населення.


Наприкінці концерту на сцену винесли святковий іменинний пиріг, який став символом свята. Завершив дійство виступ фольк-рок-гурту «Ангажемент на вівторок».
Прес-служба міського культурно-дозвільницького центру